Име InnoTech Аtira – Сет за прифаќање на фронт за внатрешна фиока / Антрацит
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
7550 InnoTech atira систем за прифаќање на внатрешна фиока антрацит 492 ден. по ком.