Име InnoTech Atira држач за преден профил за внатрешна фиока антрацит
Димензии H=70mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
7233 InnoTech Atira држач за преден профил за внатрешна 70мм фиока антрацит 435 ден. по ком.