Име InnoTech Atira држач за преден профил за внатрешна фиока бел
Димензии H=70mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
6604 InnoTech Atira држач за преден профил за внатрешна фиока бел сет 435 ден. по ком.