Име InnoTech Atira профил за внатрешна фиока 2m бел
Димензии H=70mm L=2000mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Алуминиум
Шифра Опис Цена
6665 InnoTech Atira профил за внатрешна фиока 2m бел 5,490 ден. по ком