Име InnoTech atira систем за прифаќање на внатрешна фиока сив
Финиш сива
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
7556 InnoTech atira систем за прифаќање на внатрешна фиока сив 541 ден. по ком.