Име InnoTech Atira H=070mm – Push To Open со систем на притискање / Бела
Димензии H=70mm L= 350mm; 420mm; 470mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Линк до каталог МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
IA-P070/350-W InnoTech Atira H=70mm L=350mm Push to open целосно извлекување 3024 ден. по ком.
IA-P070/420-W InnoTech Atira H=70mm L=420mm Push to open целосно извлекување 3088 ден. по ком.
IA-P070/470-W InnoTech Atira H=70mm L=470mm Push to open целосно извлекување 3092 ден. по ком.

Category: