Име InnoTech Atira H=070mm Silent со меко затвoрање / Aнтрацит
Димензии H=70mm L=300mm/ 350mm/ 420mm/ 470mm/ 520mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
IA-070/350-A InnoTech Atira H=70mm L=350mm целосно извлекување 2542 ден. по ком.
IA-070/470-A InnoTech Atira H=70mm L=470mm целосно извлекување 2642 ден. по ком.
IA-070/420-A InnoTech Atira H=70mm L=420mm целосно извлекувањ 2534 ден. по ком.
IA-070/300-A InnoTech Atira H=70mm L=300mm целосно извлекување 2274 ден. по ком.

Category: