Име InnoTech Atira H=144mm антрацит
Димензии H=144mm L=300mm/ 350mm/ 420mm/ 470mm/ 520mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / горни релинзи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1182 InnoTech Atira H=144mm L=470mm целосно извлекување 3072 ден. по ком.
1183 InnoTech Atira H=144mm L=470mm Push to open целосно извлекување 3482 ден. по ком.
1184 InnoTech Atira H=144mm L=420mm целосно извлекување 3173 ден. по ком.
1185 InnoTech Atira H=144mm L=420mm Push to open целосно извлекување 3679 ден. по ком.
1186 InnoTech Atira H=144mm L=300mm целосно извлекување 2830 ден. по ком.
1187 InnoTech Atira H=144mm L=350mm целосно извлекување 3079 ден. по ком.
1188 InnoTech Atira H=144mm L=350mm Push to open целосно извлекување 3515 ден. по ком.
1189 InnoTech Atira H=144mm L=520mm целосно извлекување 3261 ден. по ком.