Име InnoTech Atira H=144mm бела
Димензии H=144mm L=300mm; 350mm; 420mm; 470mm; 520mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / горни релинзи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1121 InnoTech Atira H=144mm L=300mm целосно извлекување 2787 ден. по ком.
1122 InnoTech Atira H=144mm L=350mm целосно извлекување 3103 ден. по ком.
1123 InnoTech Atira H=144mm L=420mm целосно извлекување 3160 ден. по ком.
1124 InnoTech Atira H=144mm L=470mm целосно извлекување 3078 ден. по ком.
1125 InnoTech Atira H=144mm L=520mm целосно извлекување 3287 ден. по ком.
1126 InnoTech Atira H=144mm L=350mm Push to open целосно извлекување 3539 ден. по ком.
1127 InnoTech Atira H=144mm L=420mm Push to open целосно извлекување 3666 ден. по ком.
1128 InnoTech Atira H=144mm L=470mm Push to open целосно извлекување 3488 ден. по ком.