Име InnoTech Atira H=144mm Silent со меко затвoрање / Антрацит
Димензии H=144mm L=300mm/ 350mm/ 420mm/ 470mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / горни релинзи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
IA-144/470-A InnoTech Atira H=144mm L=470mm целосно извлекување 3392 ден. по ком.
IA-144/420-A InnoTech Atira H=144mm L=420mm целосно извлекување 3264 ден. по ком.
IA-144/300-A InnoTech Atira H=144mm L=300mm целосно извлекување 3121 ден. по ком.
IA-144/350-A InnoTech Atira H=144mm L=350mm целосно извлекување 3248 ден. по ком.
IA-144/520-A InnoTech Atira H=144mm L=520mm целосно извлекување 3588 ден. по ком.

Category: