Име InnoTech Atira H=176mm антрацит
Димензии H=176mm L=300mm/ 350mm/ 420mm/ 470mm/ 520mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / горни релинзи / средни релинзи / фронт конектори / капачиња
Напомена *можност за среден релинг
Шифра Опис Цена
1192 InnoTech Atira H=176mm L=470mm целосно извлекување 3188 ден. по ком.
1193 InnoTech Atira H=176mm L=420mm целосно извлекување 3289 ден. по ком.
1194 InnoTech Atira H=176mm L=420mm Push to open целосно извлекување 3795 ден. по ком.
1195 InnoTech Atira H=176mm L=470mm Push to open целосно извлекување 3598 ден. по ком.
1196 InnoTech Atira H=176mm L=300mm целосно извлекување 2946 ден. по ком.
1197 InnoTech Atira H=176mm L=350mm целосно извлекување 3195 ден. по ком.
1198 InnoTech Atira H=176mm L=350mm Push to open целосно извлекување 3631 ден. по ком.
1199 InnoTech Atira H=176mm L=520mm целосно извлекување 3377 ден. по ком.