Име InnoTech Atira H=176mm силвер
Димензии H=144mm L=470mm
Финиш силвер
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно или делумно(25кг) извлекување – 30kg носивост / задни држачи / горни релинзи / средни релинзи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1163 InnoTech Atira H=176mm L=470mm Push to open целосно извлекување 3532 ден. по ком.
1164 InnoTech Atira H=176mm L=470mm целосно извлекување 3122 ден. по ком.