Име InnoTech Atira H=176mm Silent со меко затвoрање / Антрацит
Димензии H=176mm L=300mm/ 350mm/ 420mm/ 470mm/ 520mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / горни релинзи / средни релинзи / фронт конектори / капачиња
Напомена *можност за среден релинг
Шифра Опис Цена
IA-176/470-A InnoTech Atira H=176mm L=470mm целосно извлекување 3558 ден. по ком.
IA-176/420-A InnoTech Atira H=176mm L=420mm целосно извлекување 3362 ден. по ком.
IA-176/300-A InnoTech Atira H=176mm L=300mm целосно извлекување 3269 ден. по ком.
IA-176/350-A InnoTech Atira H=176mm L=350mm целосно извлекување 3551 ден. по ком.

Category: