Име InnoTech Atira H=176mm TopSide антрацит
Димензии H=176mm L=470mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / горни релинзи / адаптери за TopSide/ надградба за страница TopSide / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1215 InnoTech Atira H=176mm L=470mm TopSide целосно извлекување 6325 ден. по ком.
1216 InnoTech Atira H=176mm L=470mm TopSide Push to open целосно извлекување 6735 ден. по ком.