Име InnoTech Atira H=70mm антрацит
Димензии H=70mm L=300mm/ 350mm/ 420mm/ 470mm/ 520mm
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1172 InnoTech Atira H=70mm L=350mm целосно извлекување 2318 ден. по ком.
1173 InnoTech Atira H=70mm L=470mm целосно извлекување 2414 ден. по ком.
1173 InnoTech Atira H=70mm L=350mm Push to open целосно извлекување 2754 ден. по ком.
1174 InnoTech Atira H=70mm L=470mm Push to open целосно извлекување 2824 ден. по ком.
1175 InnoTech Atira H=70mm L=420mm целосно извлекувањ 2316 ден. по ком.
1176 InnoTech Atira H=70mm L=420mm Push to open целосно извлекување 2822 ден. по ком.
1177 InnoTech Atira H=70mm L=300mm целосно извлекување 2082 ден. по ком.