Име InnoTech Atira H=70mm бела
Димензии H=70mm L=300mm; 350mm; 420mm; 470mm; 520mm
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Опис Комплетот содржи: Метални двојни страници со висина од 70mm / водилки Quadro со целосно извлекување – 30kg носивост / задни држачи / фронт конектори / капачиња
Шифра Опис Цена
1112 InnoTech Atira H=70mm L=300mm целосно извлекување 2042 ден. по ком.
1113 InnoTech Atira H=70mm L=350mm целосно извлекување 2326 ден. по ком.
1114 InnoTech Atira H=70mm L=420mm целосно извлекување 2316 ден. по ком.
1115 InnoTech Atira H=70mm L=470mm целосно извлекување 2456 ден. по ком.
1116 InnoTech Atira H=70mm L=520mm целосно извлекување 2446 ден. по ком.
1117 InnoTech Atira H=70mm L=350mm Push to open целосно извлекување 2762 ден. по ком.
1118 InnoTech Atira H=70mm L=420mm Push to open целосно извлекување 2822 ден. по ком.
1119 InnoTech Atira H=70mm L=470mm Push to open целосно извлекување 2866 ден. по ком.