Име Intermat аголен адаптер
Димензии 5°, 10°, 15°, 20°
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Финиш никел
Опис За реализирање на апликации за лице агол
Шифра Опис Цена
6739 Аголен дистанцер за подлошка 5° 63 ден. по ком.
6732 Аголен дистанцер за подлошка 10° 70 ден. по ком.
6759 Аголен дистанцер за подлошка 15° 85 ден. по ком.
6671 Аголен дистанцер за подлошка 20° 88 ден. по ком.