Име Intermat подлошка со типла Ø5 и штел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис Растојание на дупки 32mm, За дупки со големина Ø5x 12 mm, Висинско подесување ± 2 mm
Шифра Опис Цена
7815 Intermat подлошка со типла Ø5 и штел D=0.0mm 54 ден. по ком.
7809 Intermat подлошка со типла Ø5 и штел D=1.5mm 60 ден. по ком.
7804 Intermat подлошка со типла Ø5 и штел D=3.0mm 65 ден. по ком.