Име Intermat подлошка со штрафење
Димензии D=0.0mm/ D=1.5mm/ D=3mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Монтирање со штрафење
Опис Подесување на висина со продолжени дупки / Растојание на дупки 32mm, порамнување ± 2mm
Шифра Опис Цена
6816 Intermat подлошка со штрафење D=0.0mm 19 ден. по ком.
6635 Intermat подлошка со штрафење D=1.5mm 20 ден. по ком.
7400 Intermat подлошка со штрафење D= 3mm 19 ден. по ком.