Име Intermat системи за меко затвoрање со завртување на шарка
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал цинк
Монтирање Со навртување на чашката
Опис Прилагодување на јачината на амортизерот преку тркалцето, користете два система Silent system за тежини на предниот панел над 13,5кг
Шифра Опис Цена
6652 Intermat амортизер за права шарка 267 ден. по ком.