Име Intermat системи за меко затвoрање универзален за навртување на чашка
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал цинк
Монтирање Silent system систем за меко затвoрање универзален за навртување на чашката
Финиш никел
Опис Прилагодување на јачината на амортизерот преку тркалцето, користете два система Silent system за тежини на предниот панел над 13,5кг
Шифра Опис Цена
6805 Intermat амортизер за шарка унуверзален 277 ден. по ком.