Име Intermat системи за мекo затвoрање со клип инсталација на шарка
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал цинк
Монтирање Со клип инсталација на шарката
Опис Прилагодување на јачината на амортизерот преку тркалцето, користете два система Silent system за тежини на предниот панел над 13,5кг
Шифра Опис Цена
6704 Intermat амортизер за меко затварање за права шарка 292 ден. по ком.