Име Intermat шарка коленеста клип без пружина
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 11,6mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 15mm-25mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +2,5mm/ -1,5mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 110° . За притисни и отвори (Push to open) апликации
Шифра Опис Цена
6565 Intermat коленеста без пружина 155 ден. по ком.