Име Intermat шарка 135° клип
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 10,5mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 14mm-21mm, прилагодување на дијагонала +9,5mm / -9,5mm, интегрирано подесување на длабочина, интегрирано прилагодување на преклопување. Прилагодување на висината на монтажната плоча
Шифра Опис Цена
6776 Intermat шара клип 50° /65° за преклопена врата 135° 295 ден. по ком.