Име Intermat шарка 45° клип
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 10,5mm
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 14mm-32mm, интегрирано ± 2mm преклопување, интегрирано подесување на длабочина +2mm/ -2mm, прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 95°
Шифра Опис Цена
6845 Intermat шарка агол 45° клип со само затварање 251 ден. по ком.