Име Intermat шарка 90° клип
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 10,5mm (фиксирано 11,5mm)
Финиш никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал челик
Опис За дебелина на врата 14mm-28mm, интегрирано прилагодување на врата ± 2mm, интегрирано регулирање на откривање +2mm / -2mm , прилагодување на висината на монтажната плоча. Отворен агол 95°. Примена за врати на аголен елемент со рамен фронт
Шифра Опис Цена
6694 intermat шарка агол 90° клип со само затварање 198 ден. по ком.