Име KA5740 сет водики
Димензии L= 400mm; L= 500mm
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис Пар на KA 5740 за врати на влечење, Носивост 14kg.
Шифра Опис Цена
91019 KA5740/400mm сет водики, 14kg. 1490 ден. по ком.
91629 KA5740/500mm сет водики, 14kg. 1649 ден. по ком.
91801 КА5740/600мм сет водилки – 14кг 1880 ден. по ком.
92275 КА5740/550мм сет водилки – 14кг 1758 ден. по ком.