Име KA5740 сет додатоци за монтажа
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис KA 5740 сетот овозможува лесна монтажа сетот содржи дистанцери за 8 врати, ø10мм 4 држачи ролери со ø20мм 4 навртки ø 6 x 10 mm 4 завртки ø 4 x 25 mm
Шифра Опис Цена
91029 KA5740 сет додатоци за монтажа 585 ден. по ком.