Име Laila
Димензии 10x 40/ (50/ 80/ 100/ 150/ 200) mm
Финиш Елокиран мат, Инокс
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Шифра Опис Цена
91924 Laila ногара со регулатор елоксиран мат 10x 40/ Н50мм 174 ден. по ком.
91928 Laila ногара со регулатор инокс 10x 40/ Н50мм 182 ден. по ком.
91929 Laila ногара со регулатор инокс 10x 40/ Н80мм 203 ден. по ком.
91925 Laila ногара со регулатор елоксиран мат 10x 40/ Н100мм 212 ден. по ком.
91930 Laila ногара со регулатор инокс 10x 40/ Н100мм 224 ден. по ком.
91926 Laila ногара со регулатор елоксиран мат 10x 40/ Н150мм 238 ден. по ком.
91931 Laila ногара со регулатор инокс 10x 40/ Н150мм 258 ден. по ком.
91927 Laila ногара со регулатор елоксиран мат 10x 40/ Н200мм 220 ден. по ком.
91932 Laila ногара со регулатор инокс 10x 40/ Н200мм 241 ден. по ком.
92862 Laila ногара со регулатор Бакар 10x 40/ Н100мм 267 ден. по ком
92863 Laila ногара со регулатор Бакар 10x 40/ Н150мм 312 ден. по ком
92860 Laila ногара со регулатор Злато 10x 40/ Н100мм 267 ден. по ком
92861 Laila ногара со регулатор Злато 10x 40/ Н150мм 312 ден. по ком