Име LAIN 6
Димензии 50х45ммх Н 100/150мм
Финиш златна, брусена црна, бакар
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис LAIN 6 ногарка за мебел со регулатор
Шифра Опис Цена
92864 LAIN 6, брусена црна Н100мм 266 ден. по ком.
92865 LAIN 6, брусена црна Н150мм 307 ден. по ком.
92868 LAIN 6, бакар Н100мм 275 ден. по ком.
92869 LAIN 6, бакар Н150мм 307 ден. по ком.
92866 LAIN 6, злато Н100мм 277 ден. по ком.
92867 LAIN 6, злато Н150мм 309 ден. по ком.