Име Linero MosaiQ
Димензии L = 600mm
Финиш Графит Сива / Титаниум Сива
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал челик, пластика
Опис LINERO MosaiQ – MAXI содржи 2x шипки со завртки за прицврстување со Л= 600 mm, 2x двојна кука за закачување,1x универзална полица 300, 1x држач за кујнски брисачи во ролна, 1x кутија со мобилни прегради .LINERO MosaiQ – MIDI содржи- 1x шипки со штрафови за прицврстување 600 mm, 1x двојна кука за закачување, 1x универзална полица 300, 1x кутија со мобилни прегради. LINERO MosaiQ – MINI содржи- 1x шипки со штрафови за прицврстување 600 mm, 1x двојна кука за закачувањ, 1x држач за кујнски брисачи во ролна.
Шифра Опис Цена
90966 Сет LINERO MosaiQ – MAXI (1, 3, 4, 5), графит сива 13,287 ден. по ком.
90965 Сет LINERO MosaiQ – MAXI (1, 3, 4, 5), титаниум сива 13,287 ден. по ком.
90968 Сет LINERO MosaiQ – MIDI (1, 2, 3, 5), графит сива 8,987 ден. по ком.
90967 Сет LINERO MosaiQ – MIDI (1, 2, 3, 5), титаниум сива 8,987 ден. по ком.
90970 Сет LINERO MosaiQ – MINI (1, 2, 4), графит сива 6,463 ден. по ком.
90969 Сет LINERO MosaiQ – MINI (1, 2, 4), титаниум сива 6,463 ден. по ком.