Име Lynx Профил за вградлива монтажа
Димензии 2.35m и 2,9m
Финиш Елокиран мат/ црна
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Алуминиум
Опис Вградливиот профил е суштински елемент за инсталирање на LED светлосните ленти во кабинети или плакари, со што се оставаат лентите надвор од видот на корисникот додека се обезбедува потребното осветлување. Изработено од алуминиум со мат елоксирана завршница за издржливост. Профилот се вградува со вградување на профилот во мебелот, претходно е поставена ЛЕД лентата на електричната инсталација и на крајот се поставува панелот за затворање.