Име Lynx Basic Лед лента 4,8W/m IP20
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал пластика
Опис Lynx Basic светлосна лента направена од Emuca со пластика како главен материјал, која е лесна за инсталирање, транспортирање и сечење, покрај карактеристиките на издржливост и отпорност. Неговата завршница е едноставно бела, со што се изложени LED светлата. Има вкупна должина од 5 метри, а дебелина од вкупно 8 мм. Неговиот дизајн може да се сече без да се оштети лентата за да се спои со други парчиња и да се даде поголема функционалност. Помеѓу секое LED светло има растојание од 16,7 mm. Секое пакување доаѓа со 2 единици со IP20, отпорни на прашина. Имате можност да ја изберете температурата на бојата: ладно бело 6.000 K или топло бело 3.000 K.

Category: