Име Lynx Basic LED лента 9,6W/m IP20
Димензии 5m
Производител Emuca
Потекло EU
Опис Лента со Lynx LEDC светла специјално произведени од брендот Emuca врз основа на пластика со висока отпорност и маневрирање. Има бела завршница, а неговиот дизајн ги прави видливи LED рефлектори. Растојанието помеѓу секој фокус е 8,3 милиметри, а растојанието помеѓу просторот каде што може рачно да се сече е 25 милиметри. Има вкупна должина од 5 метри од крај до крај, а секој метар има 120 LED диоди. Неговото пакување содржи 2 LED ленти, со IP20 сертификат кој гарантира отпорност на надворешни фактори. Генерира моќност од 9,6 вати и ефикасност од 69 лумени на метар.

Category: