Име Lynx W Профил за вградлива монтажа црна
Димензии 2.35m
Финиш Црна
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал Алуминиум
Опис LED профил за рамна монтажа на дрво. Главната карактеристика е нивната мала големина, што ги прави совршени за да се вклопат во секој мебел. Достапен е во мат сребрена и црна завршница за подобра интеграција со вашиот мебел. Овој профил е компатибилен со новите дифузери Lynx-W достапни во црно-бел финиш. Профилот има мали завршни капачиња во сива и црна завршница. Профилот е компатибилен со каблите Q и S за 8 mm LYNX led ленти, како и со новите LYNX-W сензори.