Име MALI
Димензии C= 0mm
Финиш Бронзена
Производител Emuca
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Шифра Опис Цена
90067 Мали рачка за мебел Бронза 47 ден. по ком.
90688 MALI рачка за мебел црна 58 ден. по ком.

Category: