Име Markant 11 шарка за бифе
Финиш Никел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис ▶ Шарка за бифе ▶ Вградлива шарка за бифе ▶ Отвори за шарката на долната плоча и вратата ▶ Двокопмонентна шарка за одвоена монтажа ▶ Без посебно подесување, при отворање вратата и долната плоча се израмнуваат ▶ Само во комбинација со механизам за бифе ▶ Цинк, никел
Шифра Опис Цена
7219 Маркант 11 шарка за бифе никел 538 ден.