Име MAXI D – црн / за висина на фронт 300-1000mm
Димензии мин.длабочина на вградување 200мм / висина на фронт од 300мм до 1000мм / ширина на фронт од 300мм до 100мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи) / макс.дебелина на фронт 28мм
Финиш никел
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Опис Дизајниран за подигање на тешки фронтови до 27,3kg без напор и сила / Прецизно подесување на силата на задржување / Можност за закочување во било која позиција Multi position stop / Можност за монтирање на лева или десна страна / Можност за меко затворање со Hettich Sensys шарки / Можност за Push to Open со Hettich Intermat шарки без пружина / Висина на фронт од 300 до 1000mm / Ширина на фронт од 300 до 1800mm
Шифра Опис Цена
8008 кб.лифт систем MAXI D црн 2717220006 1545 ден. по ком.