Име Miniwinch – Систем за бифе / за висина на фронт 200-480mm
Финиш Сив
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Пластика
Опис Механизам со челичен кабел за врати на преклопување. Со естетиката и иновативноста е функционален механизам. Идеален за домашен мебел. Запазен дизајн со нежни и гемотречни рабови. Со својата големина е непримелив за окото. Со своето капаче, финалниот резултат е елегантен. Сопирањето на вратата е регулирано на своја последна позиција. Голем опсег на сопирачка сила, што значи дека е соодведен механизам за врати со висина од 200mm до 480mm и со тежина до 10.6kg При монтирање може да се поставува во вертикална или хоризонтална позиција. Амбидекстрозен механизам, мозе да се монтира од лева или десна страна на мебелот. Комплетот е составен од потребните штрафови и носачот.
Шифра Опис Цена
90741 Miniwinch систем за бифе 4кг.-сив 2120 ден. по ком.
90742 Miniwinch систем за бифе 6кг.-сив 2980 ден. по ком.