Име MOKA дистанцер за водилка
Димензии 68 x 56 x 25mm
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Пластика
Шифра Опис Цена
90498 MOKA дистанцер за водилка 308 ден. по ком.