Име MOKA Дрвена кутија за фиока
Димензии 270 x 456 x90mm
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Дрвена
Шифра Опис Цена
90502 MOKA Дрвена кутија за фиока 6850 ден. по ком.