Име MOKA Дрвена организација за фиока
Димензии B= 481mm
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал Пластика/Дрво
Опис Организација целосно изработена од висококвалитетно дрво, со луксузна облога од ореово дрво, давајќи на гардероберот елеганција и отпорност / Димензии од 65 mm во висина и 456 mm од страните, има три опции за големина; 483мм, 683мм и 783мм. Секоја големина нуди различни прегради: првата нуди 11 прегради, втората нуди 16 прегради, а последната нуди 19 прегради. Сите организации се подготвени за лесна и едноставна инсталација