Име MOKA Дрвена организација за фиока
Димензии B= 481mm
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Пластика/Дрво
Шифра Опис Цена
90503 MOKA Дрвена организација за фиока 481x65mm 6884 ден. по ком.
90693 MOKA Дрвена организација за фиока 681x65mm 7111 ден. по ком.
90715 MOKA Дрвена организација за фиока 781x65mm 7962 ден. по ком.