Име MOKA Закачалка за кравати
Димензии L= 445mm/ H= 170mm
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал
Опис Странична закачалка за вратоврски Moka е идеален додаток за организирање на внатрешноста на гардероберот. Со оглед на тоа што може да се извлече, ви овозможува секогаш да ги држите вратоврските на дофат на раката, а бидејќи неговите водилки вклучуваат меко затворање, го спречува тропањето. Изработена е од алуминиум со мока обоена завршница, а во него се вградени водилки со меко затворање.