Име MOKA закачалка за кравати
Димензии L= 445mm/ H= 170mm
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал метал
Опис Со вградено меко затворање
Шифра Опис Цена
90508 МОКА закачалка за кравати со меко затворање 3969 ден. по ком.