Име MOKA закачалка пластична
Димензии H=69mm/ D=17mm
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Пластика
Опис Закачалка за организација за панталони, направена целосно од пластика, со што се постигнува подобра отпорност и флексибилност за закачување на која било облека