Име MOKA оклагија за плакар
Димензии Ø=28mm / L=4m
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал метал,пластика
Шифра Опис Цена
90691 Оклагија за гардеробер L=4m / Ø=28mm 1669 ден. по ком.