Име MOKA Пластична организација за фиока
Димензии L= 465mm/ H=99mm
Финиш Кафе
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Пластика
Шифра Опис Цена
90504 MOKA Пластична организација за фиока 2006 ден. по ком.