Име MURANO подлошка со типла
Димензии Ø5mm, H=0mm/2mm
Финиш Никел
Производител Syskor
Потекло Шпанија
Материјал Метал
Шифра Опис Цена
92794 MURANO подлошка со типла Ø5mm, H=0mm 17 ден. по ком.
92795 MURANO подлошка со типла Ø5mm, H=2mm 17 ден. по ком.