Име No.15 3D X-style Корпа метална на извлекување
Димензии Чиста внатрешна ширина: ≥ 112 mm / Чиста внатрешна длабочина:≥ 481 mm / Чиста внатрешна висина:≥ 542 mm
Финиш антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Опис Лесна монтажа со ClickFlixx клип конектор / Минимална внатрешни димензии: 112 х 481 х 542mm / 3D подесување / Предни и задни скриени адаптери за подесување / Со меко затворање / Со целосно извлекување / Носивост до 12kg / Се монтира на странични водилки
Шифра Опис Цена
7211 No.15 3D-X style корпа целосно извлекување антрацит 7,075 ден. по ком.
8021 No.15 организатор за корпа-антрацит 305 ден. по ком.